fredag 8 oktober 2010

Mycket piggare idag!

Idag tog jag och grabbarna en tur till stan till mommo! Jag är mycket piggare...skönt! Det blev även en tur till Ombonat, jag hade ett p-kort som gick ut som jag MÅSTE handla för...hehe! Det blev en fin duk, en svinsnygg vedkorg (en sån gjord av gammla däck) en välkommen skylt och ritschabloner till Noah! Usch vad mycket fint det finns där.... Sa till Madde som äger butiken att jag nog lika gärna kan sätta min lön som autogiro in på Ombonat när vi ska inreda huset!!! Hahaha!

Till middag blev det pizza och till fredagsmys...glass i strut, Noahs favvo! Mmmmm vad nyttiga vi är!

Nu tittar vi på Idol och sitter även vid varsin dator! Ilon har redan hunnit vakna en gång...vänt sig helt om i sängen och tappat napp och var ledsen.... suck...undrar när det ska bli ordning på hans sömn! Han är ju lätt att lägga så det är inget problem men han vaknar titt som tätt.... jaja det löser sig nog!

Nu ska vi se om vi får nåt gjort i huset i helgen... vi hoppas väl på det!

3 kommentarer:

  1. Precis sådär har vi det med Märta, nu 1½ år!!! Jag håller på å blir galen. Hon somnar själv utan problem, men vaknar minst två ggr per natt. Helt omöjligt att få sova ut.

    SvaraRadera
  2. Ja de e tugnt när jag inte får sova! Noah var ju väldigt orolig läääänge sen Ilon kom men har ju äntligen börjat sova helt otroligt bra... men Ilonpilon...uffa! Inatt var en ganska bra natt men då var han vaken å gnällig igår kväll istället ända till typ halv tio...å usch så länge ska inte våra småttisar vara vaken iaf! Vi hoppas det löser sig snart... Kram till dig, Linda!

    SvaraRadera
  3. Nej det är hemskt. Man hinner liksom inte komma till ro innan man själv ska kvälla. Märta har varit likadan jämt, men nu, peppar, peppar. Har hon sovit bra i tre nätter och bara vaknat en gång för lelle. Men innan det var det flera ggr per natt. Och alltid vid elva tolv, som vi fick sitta och trösta och söva om. Konstigt då dom somnar så bra i sängen själv. men jag hoppas verkligen att det blir bättre för er snart, för det är inget som är så skönt som en hel natts oavbruten sömn. Kram!

    SvaraRadera